Начало - ЗА НАС
За Нас

            Фирма „Спортни Настилки“ ЕООД е създадена през 2008 г. в гр. София.   

            Дейността ни е насочена към проектиране, изграждане и поддръжка на спортни съоръжения.

            Фирмата е официален представител за България на водещите европейски компании Mondo, Casali, Boen sport.

Широката гама спортни настилки и аксесоари, предлагани от „Спортни настилки” ЕООД, покриват изцяло изискванията за изграждане на спортни терени и игрища от всякакъв тип - мини футбол, футбол, баскетбол, тенис, волейбол, хокей на трева, скуош, мултифункционални игрища и други - на открито и закрито.

Фирмата разполага с висококвалифициран екип от консултанти, проектанти, опитни монтажни екипи и професионална техника. Основен приоритет за нас е качеството и затова нашите специалисти упражняват контрол във всеки етап при изграждането на спортното съоръжение. Нашите обекти са не само модерни и атрактивни, но и функционални, комфортни и печеливши.

„Спортни Настилки“ ЕООД е претежава удостоверения за регистрация в Централния професионален регистър към Камарата на Строителите в България за Първа група – Строежи от трета до пета категория и Пета група строежи.

През м. Май 2011 г. Фирмата премина успешно одит за Сертификация, съгласно ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007 с обхват на сертификация – „Проектиране, изграждане и поддръжка на спортни съоръжения“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декларация за политиката на опазване на околната среда:

 

 

 

 

 


 

НовиниБанер 2

 

Банер 1