Начало - ПАРТНЬОРИ
Партньори

 

   

 

 

MONDO S.p.A., ИталияПризнат световен лидер в производството на каучукови, винилови, дървени настилки и изкуствени тревни системи, подходящи за спортни съоръжения и стадиони от всяко ниво. Фирмата е специализирана и в производството на пълно спортно оборудване – видео екрани, трибуни, седалки, както и оборудване за всички видове спорт. Компанията е официален доставчик на оборудване за Световната Федерация по Лека атлетика на последните девет Олимпийски игри, както и за много други международни спортни събития.

 

 

 

 

 

 

CASALI S.p.A., Италия – Фирмата предлага широка гама специализирани и сертифицирани акрилни спортни настилки. Този тип настилки са идеални за игрища на открито – тенис кортове, баскетболни, хандбални и мултифункционални игрища. Настилките CASALI са подходящи и за пешеходни алеи и паркинги. Настилките притежават сертификат от Международната Тенис Федерация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOEN A.S., Норвегия – Фирма BOEN са едни от водещите производители на дървени спортни системи в света от естествена, висококачествена дървесина. Всички продукти са в съответствие с европейския стандарт EN14904.

 

 

 

 

 

 

ARMSTRONG DLW, ГерманияArmstrong DLW е водещ производител в Европа на подови настилки. Фирмата предлага една от най-широките гами подови настилки – хомогенни и хетерогенни винилови настилки, линолеум. Продуктите са подходящи за фитнес зали, зали за танци и аеробика.

 

 

 

 

 

 

POLSKOK Ltd., Полша – Фирмата е основана през 2004 г. и е специализирана в производството на специализирано оборудване за спортове на земя - борба, спортна гимнастика, бойни спортове, акробатика, както и за нуждите на физкултурни салони. Продуктите на Polskok отговарят на всички изисквания на стандартите за безопасност и високо качество.

 

 

 

 

Новини


Кои са десетте най-големи IPO-та на последното десетилетие
И как се представиха те  
14 места в САЩ, където жилищата са по-евтини от новите автомобили
Средната цена на имотите в страната е над 220 хиляди долара  
Колко богати щяхте да сте днес, ако бяхте инвестирали $1000 в Netflix през 2007-а
Ценните книжа на компанията са донесли 10 000% доходност за последните 12 години  

Банер 2

 

Банер 1