Начало - ПАРТНЬОРИ
Партньори

 

   

 

 

MONDO S.p.A., ИталияПризнат световен лидер в производството на каучукови, винилови, дървени настилки и изкуствени тревни системи, подходящи за спортни съоръжения и стадиони от всяко ниво. Фирмата е специализирана и в производството на пълно спортно оборудване – видео екрани, трибуни, седалки, както и оборудване за всички видове спорт. Компанията е официален доставчик на оборудване за Световната Федерация по Лека атлетика на последните девет Олимпийски игри, както и за много други международни спортни събития.

 

 

 

 

 

 

CASALI S.p.A., Италия – Фирмата предлага широка гама специализирани и сертифицирани акрилни спортни настилки. Този тип настилки са идеални за игрища на открито – тенис кортове, баскетболни, хандбални и мултифункционални игрища. Настилките CASALI са подходящи и за пешеходни алеи и паркинги. Настилките притежават сертификат от Международната Тенис Федерация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOEN A.S., Норвегия – Фирма BOEN са едни от водещите производители на дървени спортни системи в света от естествена, висококачествена дървесина. Всички продукти са в съответствие с европейския стандарт EN14904.

 

 

 

 

 

 

ARMSTRONG DLW, ГерманияArmstrong DLW е водещ производител в Европа на подови настилки. Фирмата предлага една от най-широките гами подови настилки – хомогенни и хетерогенни винилови настилки, линолеум. Продуктите са подходящи за фитнес зали, зали за танци и аеробика.

 

 

 

 

 

 

POLSKOK Ltd., Полша – Фирмата е основана през 2004 г. и е специализирана в производството на специализирано оборудване за спортове на земя - борба, спортна гимнастика, бойни спортове, акробатика, както и за нуждите на физкултурни салони. Продуктите на Polskok отговарят на всички изисквания на стандартите за безопасност и високо качество.

 

 

 

 

Новини


Жизненият стандарт на руснаците най-после започна да расте
Но все пак е със 7,5% по-нисък спрямо 2013 г.  
TBI Bank внедрява незабавни преводи през SEPA Instant
Първоначално услугата ще бъде достъпна за бизнеса  
Boeing отчете първа годишна загуба от 22 години насам
Заради кризата покрай 737 Max, която ще струва на компанията над $18 милиарда  

Банер 2

 

Банер 1